Välkommen till ditt äventyr i skrivandets konst

Om mig

Jag har alltid skrivit, från små berättelser i barndomen, dikter i tonåren då livet stormade, dagbok för att komma vidare och för att rannsaka mitt innersta, och nu då allt har blivit lite lugnare och jag fått mer erfarenhet så håller en bok på att födas.

Jag har även gått en kurs ”Write Your Self” och blivit skrivvägledare vilket har gett mig möjlighet att ge andra det jag själv funnit, en till del av mig själv, ett större djup och en annan medvetenhet.

Här vill jag dela med mig av den kreativitet som jag funnit så givande, att det är möjligt att komma i kontakt med den på flera olika sätt, och bland annat genom att skriva.

Även om man inte är någon fantastisk författare erkänd av världen har vi alla något att berätta, om så bara för byrålådan där vi kan förvandla vår byrå till en skattkista av berättelser.

Blogg

Vad är energi?

Energi är en kraft som ger liv. Det kan vara liv till växter, djur eller människor på olika sätt. Ibland kan man känna sig energilös men det betyder inte att det inte finns någon energi men den energin som finns är svag eller obefintlig. Hur får man då energi, och är det något man kan …

Kontakt