Förändringar

En förändring kan komma plötsligt, men den kan också smyga sig på utan att man direkt märker det men till slut är den ett faktum. Livet man kände till har plötsligt förändrats och har blivit till något helt annat.

Det sägs ju att om jag förändras så kommer min omgivning också förändras och då tänker i alla fall jag att det ska vara till det bättre men så är det inte alltid, ibland försvinner delar av ens vänkrets utan att man riktigt ville det, man ville ju bara att något skulle förändras till det bättre, inte försvinna helt. Man får akta sig när man utvecklas, för det som varit kommer inte bli så i framtiden, det som varit kommer också att förändras. Det är som ett kalejdoskop där man får en ny bild varje gång man vrider röret. Vrid din verklighet och den förändras men du vet aldrig riktigt hur.

Oftast blir det till det bättre, eller något annorlunda som känns bättre men det vet man inte när det händer, då känns det bara som ett kaos och ingenting verkar stämma.

Jag är mitt uppe i kaoset och vet att det inte kommer att vara så för alltid och det är något jag håller mig i när det blåser just nu.

En dag har stormen bedarrat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *